En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hızlı Ulaşım: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma ustalıklemleri dizi bir biçimde dokumalabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen düzenek yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve henüz az yaman solumasını sağlamlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz kadar görebilir hâlbuki yangınlardan en çok sevimli kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları intizamlı olarak binalmalıdır. Bapnın fondöten çtuzakışmasını tedariklemek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Büküm adetsı: Binaların kesilme skorsı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir pare müstacel çıkış bapsı konum almalıdır. Faik katlı strüktürlarda katlar yangın kapısı arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Yangın ve ivedi tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu kol temelı modellerde alışılagelen kapı koluna dublör. 

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu yer denetleme edilmelidir. 

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olabilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları kabil bina güvenliği çekimının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

kaynağı değiştir]

Yönıcı gereç karınermeyen ve cihetıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page